Om foreningen

Næste arrangement

No event found!

Om foreningen

Across-the-Board er en non-profit organisation som står for brætspilscafé, og andre brætspils-relaterede aktiviteter, på Posthuset i Ballerup.

Værdigrundlag og formål

• Vi tror på at brætspil som medie har nogle unikke egenskaber til at samle mennesker - også med forskellig baggrund.
  • Brætspil inspirerer, motiverer og hjælper os med at vokse. De holder hjernen i gang på en sund måde og skaber en tiltrængt analog balance i en udpræget digital verden.
  • Vi ønsker at bringe disse egenskaber i spil for at styrke menneskers sociale relationer, i et åbent og inkluderende fællesskab hvor man kan opdage, dyrke og dele interessen for brætspil.
  • Vi ønsker at styrke brætspils-kulturen i lokalsamfundet, og på sigt at positionere Ballerup som interesse- og aktivitetscenter for brætspil.

Vores vedtægter kan læses her.

Aktiviteter og medlemsskab

Til at starte med forventer vi at holde åbent to hverdage og to weekenddage hver måned, og vores aktivitetsudvalg er i fuld gang med at planlægge aktiviteter for resten af året.

Da foreningens aktiviteter er drevet af frivillige, vil aktivitetsniveauet løbende blive tilpasset, efterhånden som foreningen vokser.

Medlemsskab

Det koster 200 kr. at blive medlem, og medlemskabet gælder til april næste år. Kontingent fastsættes på vores årlige generalforsamling.

Hvorfor navnet Across-the-Board?

Den engelske sætningen Across-the-Board har en interessant dobbelt-betydning; Det kan betyde på den modsatte side af brættet, dvs. der hvor man har sin mod- eller medspiller, men det kan også betyde “alle uden undtagelse”.

Vi synes det passer helt perfekt til det åbne og inkluderende fællesskab vi er.